October 5, 2023

3 thoughts on “December 5th, turtles and more

 1. Maurice, ik denk dat er een probleem is met de affichage van uw foto’s. Ik zie enkel de markup language van een image file.

 2. Hi Arianne,

  Er was een probleem met de server software. Daar draaide PHP 7 en blijkaar zit daar een bug in waardoor de server kan gecrashed worden door de gallery software. Ik heb nu tijdelijk PHP5.6 geselecteerd en het probleem is dus voorlopig van de baan. Zo’n dingen zijn een ramp om op te lossen via het brakke internet hier, 2G werkt nog beter dan de b&b wifi.
  Als je nog iets merkt laat het zeker weten watnakijken doe ik niet… het duurt soms 4-5 minuten eer een pagina ingeladen is, ook de Standaard of VRT.

  1. Dag Maurice, Johan had dit gemeld via mijn email. ‘Hij’ zal je antwoord vast begrijpen !
   Arianne

Comments are closed.